Візит викладачів та співробітників ТНТУ ім.І.Пулюя до Люблінської Політехніки

З 26 січня по 7 лютого 2015 року в Люблінській Політехніці перебувала група з 19 викладачів та співробітників університету на курсах інтенсивного вивчення польської мови. По завершенню навчання учасники курсів отримали сертифікати рівнів А1, А2, В1.

У рамках візиту було підписано угоди Erasmus Plus між факультетами МТФ, ЕМФ, ФБВ, ФІС ТНТУ ім.І.Пулюя та відповідними факультетами Люблінської Політехніки. Також декан факультету управління та бізнесу у виробництві Дудкін П.Д. та декан факультету комп'ютерно-інформаційних систем і програмної інженерії Мацюк О.В зустрілися з керівниками підрозділів Люблінської Політехніки та обговорили питання співпраці по програмах подвійних дипломів.

Під час візиту на запрошення Радіо Люблін викладачі Тернопільської політехніки Гавдида Н.І. та Децик О.Я. стали учасниками програми «Майбутнє України». В ефірі польського радіо тернополяни поділилися враженнями про відвідини старовинного міста Люблін, його культурно-мистецьких центрів, розповіли про мету свого приїзду, про налагодження співпраці українських і польських вишів у науковому, культурному та мистецьких напрямах.

Для тернопільських політехніків цікавими стали екскурсії на факультети менеджменту, будівництва та архітектури, електротехніки та інформатики польського вишу.