На кафедрі економіки та фінансів розписували великодні писанки

6 квітня 2015 року, напередодні Великодніх свят, студенти 4 курсу напряму підготовки «Фінанси і кредит», к.е.н., ст. викладач Маркович І.Б. та к.е.н., асистент Подвірна Т.В. долучилися до акції кафедри образотворчого мистецтва, дизайну та методики їх викладання ТНПУ ім. В. Гнатюка із написання писанок для щорічного прикрашання дерева у центрі Тернополя. Свій майстер-клас з писанкарства студенти й викладачі Технічного університету провели у затишній атмосфері студентського кафе освітньо-мистецького центру «Політехнік».

Писанкарство — мистецтво кропітке та досить складне, проте, студенти повністю поринули у світ творчості, адже писанка — це не просто фарбоване яйце із візерунками, а й цілий світ, у якому вміщені традиції, цінності та думки багатьох поколінь, вони є ознакою затишку, доброти і тепла.

Дотримання традицій є надзвичайно важливим, особливо в теперішній нелегкий для України час. Така передвеликодня зустріч стала один з найкращих видів психологічної релаксації і дозволила студентам доторкнутися до глибин української культури та збагатити свій внутрішній світ.