Зимова школа з програмування

Команда кафедри програмної інженерії TNTU_BraveHedgehogs (у складі: Бармак Ігор, гр. СП-21; Заяць Володимир, гр. СП-21; Срогий Юрій, гр. СП-21; тренер — Петрик Оксана Юліанівна, ст. викл. кафедри КС) взяла участь у традиційній Зимовій школі з програмування, що проводилася на базі Харківського національного університету радіоелектроніки. В цьому році Зимова школа з програмування проводилась в онлайн-режимі з 11 по 21 лютого 2015 року блоками у три тури: 11-12-13, 15-16-17, 19, 20, 21.

Впродовж роботи Школи команда ТНТУ показала досить високі командні результати, розв’язавши сумарно 11 задач підвищеної складності і посівши 19 місце серед 176 зареєстрованих команд ВНЗ України.

Програма роботи Зимової школи грунтується на задачах підвищеного рівня складності. Уже цього року Школа була розрахована на студентів рівня Div1, тобто для результативної участі необхідно було володіти досить високим рівнем підготовки. Слід зазначити, що всі завдання конкурсанти виконували англійською мовою.

Під час проведення Зимової школи з програмування команда TNTU_BraveHedgehogs виступила достатньо злагоджено, кожен з учасників здобув новий досвід по написанню програм підвищеної складності, командної роботи, який вони зможуть використовувати не лише в командних змаганнях, а й в подальшій підготовці та своїй професійній кар’єрі.

Отримані результати ще раз засвідчують високий показник якості освітньої підготовки наших студентів.