Наукова інновація

В Україні щорічно відбувається Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук за напрямом «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції», в якому беруть участь кращі студенти всіх вишів країни.

Цього року на розгляд конкурсній комісії було подано 100 робіт із 28 вищих навчальних закладів України, які пройшли перший конкурсний тур у своїх університетах. До другого туру відібрали 25 кращих наукових робіт, автори яких мали змогу проявити свої знання і захистити роботу на підсумковій науково-практичній конференції, яка відбулася на базі Харківського державного університету харчування і торгівлі.

Честь нашого університету відстоювала бакалавр факультету машинобудування та харчових технологій Олеся Пастух (ст.гр. ХК-41), яка представила на конкурс роботу «Динаміка мікробіологічного та денітрифікуючого процесів в технології соління томатів з різним вмістом нітратів» (науковий керівник – доктор ветеринарних наук, старший науковий співробітник Кухтин Микола Дмитрович).

За результатами конкурсу студентка ТНТУ ім.І.Пулюя Олеся Пастух була відзначена Грамотою «За наукову новизну».