Змагання з регбі

14 травня 2015 року на стадіоні спортивного комплексу «Політехнік» проходили змаганнях з регбі в залік VIII Літньої Універсіади Тернопільського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації та управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради.

У змаганнях з регбі брали участь 5 чоловічих збірних команд вищих навчальних закладів м. Тернополя та області.

Цьогоріч до складу збірної команди ТНТУ також увійшли студенти факультету по роботі з іноземними студентами, що дозволило команді покращити свої результати.

Переможцем змагань (1-ше місце) стала чоловіча збірна команда з регбі Тернопільського національного технічного університету ім. І.Пулюя (тренер-представник ст. викладач Василь Луців), яка у запеклій боротьбі перемогла збірні команди №1 та №2 Тернопільського національного економічного університету. Свою перемогу студенти-політехніки присвятили 55-річчю з дня створення Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя.

Усі команди, що брали участь у змаганнях нагороджені дипломами.

Вітаємо переможців та призерів змагань і бажаємо нових успіхів!

Кафедра фiзичного виховання i спорту ТНТУ