Всеукраїнський конкурс дипломних проектів за спеціальністю «Обладнання переробних і харчових виробництв»

12 - 15 травня 2015 року в Харківському державному університеті харчування та торгівлі відбувся Всеукраїнський конкурс дипломних проектів за спеціальністю «Обладнання переробних і харчових виробництв».

Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя на конкурсі представляли студенти факультету машинобудування та харчових технологій — Лозинський Юрій (група ХО-41), Городиський Назар (група ХО-51), Хом'як Олег (група ХОм-51), Четверікова Світлана (група ХОм-51).

За підсумками роботи журі конкурсу наші студенти успішно представили наукові дипломні проекти та нагороджені дипломами:

II ступеня
  • Городиський Назар за дипломний проект «Реконструкція виробничого цеху СПД "Фецула В.І." з модернізацією ділильно-розкатувальної машини марки VATW 536» (науковий керівник — д.т.н., проф. Вітенько Т.М.)
III ступеня
  • Лозовський Юрій за дипломну роботу «Розроблення технології монтажу, технічного обслуговування і ремонту вальцевого верстата марки Р6-ВС» (науковий керівник — к.т.н., доц. Лясота О.М.)
  • Хом'як Олег за дипломну роботу «Технічне переоснащення пекарні ПП "Хлібодар" з модернізацією вилкової тістомісильної машини марки IBIS MW 300 та дослідженням впливу конструктивних особливостей місильних робочих органів на якісні характеристики тіста» (науковий керівник — к.т.н., доц. Ворощук В.Я.)
  • Четверікова Світлана за дипломну роботу «Технічне переоснащення лінії виробництва вафель на ПАТ "ТерА" з модернізацією машини для нанесення намазки на вафельні листи марки АК-30 та дослідженням реологічних властивостей намазки» (науковий керівник — д.т.н., проф. Вітенько Т.М.)

Колектив факультету машинобудування та харчових технологій щиро вітає дипломантів та їх керівників з перемогою, бажає подальшої плідної праці та нових здобутків!