Другий Молодіжний поетичний проект «Чорнила душі»

27 червня 2015 року в концерт-холлі ТРЦ «Подоляни» пройшов Другий Молодіжний поетичний проект «Чорнила душі». Організатором і натхненником цього заходу виступила студентка 3-го курсу електромеханічного факультету ТНТУ ім.І.Пулюя Наталка Соболівська.

Учасниками літературної зустрічі стали 15 молодих поетів зі всієї України, зокрема, з Києва, Одеси, Кам'янець-Подільського, Донецька й інших міст, адже саме їхні твори здобули перемогу в конкурсі та увійшли до однойменної збірки «Чорнила душі», яка вийшла друком у видавництві «Лідер» та скоро з'явиться в книжкових магазинах Тернополя.

Літературний вечір у своїй тематиці заторкнув важливі сучасні реалії життя, теми війни та кохання. Під час літературних читань, за підтримки профспілкової організації університету, волонтери провели збір коштів для бійців 44 артилерійської бригади, які теж були присутні на дійстві.

Організатор висловлює щиру подяку всім учасникам зустрічі, волонтерам, що допомогли зібрати кошти для вояків АТО, а також студентам електромеханічного факультету Журавльову Михайлу за прекрасне виконання скрипкових мелодій під час мистецької імпрези та Саханевичу Борису за душевні акорди його гітари, а також Романовичу Дмитру за технічну підтримку поетичного проекту.