Практичні аспекти економічного життя краю для студентів ТНТУ

24 вересня 2015 року студенти 1-го й 4-го курсів за напрямом підготовки «Облік і аудит» та к.е.н., доцент Синькевич Н.І. і к.е.н., доцент Марущак Л.І. відвідали Головне управління Державної фіскальної служби у Тернопільській області. Це ще одна екскурсія, метою якої є збагачення теоретичних та практичних знань студентів у сфері оподаткування, ознайомлення їх із професією фахівця фіскальної служби.

Під час екскурсії працівники розповіли про роботу Головного управління Державної фіскальної служби у Тернопільській області, його структуру та функції. Студенти ознайомилися із основними поняттями фіскальної служби, такими як податки, збори, внески, порядок нарахування та їх сплата. Крім того, студенти відвідали Центр обслуговування платників податків, який надає якісну правову та податкову допомогу, оперативно приймає податкову звітність та надає адміністративні послуги. Побувавши у музеї установи, політехніки ознайомилися з історією фіскальної служби регіону, її досягненнями та успіхами; із становленням та розвитком податкової системи від часів Київської Русі до сучасної незалежної України.

Екскурсія дала можливість студентам більш глибше освоїти практичні аспекти економічного життя краю у сфері оподаткування та отримати інформаційну базу для написання звітів з практики, курсових та дипломних робіт.