Зустріч з молоддю

29 - 30 вересня 2015 року в Тернопільській міській бібліотеці №2 для дорослих в рамках проведення фестивалю книги «Бібліофест – V» відбулася зустріч старшокласників ЗОШ №9 з членом Національної спілки письменників України, доктором економічних наук, професором, завідувачем кафедри менеджменту інноваційної діяльності та підприємництва Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя Богданом Андрушківим.

Відкрила зустріч завідувач читальним залом Тернопільської міської бібліотеки №2 для дорослих Качуровська Надія Михайлівна.

Між старшокласниками та професором Богданом Андрушківим пройшла зацікавлена розмова з сучасної політичної ситуації, профорієнтаційної роботи тощо. Богдан Миколайович поділився думками на предмет виходу економіки з кризової ситуації. Обговорили останні наукові розробки ТНТУ імені Івана Пулюя та авторські художні твори письменника.

На завершення зустрічі професор Б.М. Андрушків розповів про переваги вищої технічної освіти та запросив майбутніх випускників на навчання у вищий технічний заклад області — Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя.