ІНСТИТУТ ПІДПРИЄМНИЦТВА CISCO

БЕЗКОШТОВНИЙ ОЗНАЙОМЧИЙ ТРЕНІНГ

18 лютого 2009 року

Почати робити кар’єру не рано…. на 1 курсі?!

На 1-2 курсі студенти, напевно, думають, що кар'єра, робота... - це все ще не для них, про це можна почати думати ближче до випуску - курс так 5 - 6. Адже що найголовніше в студентському житті? Добре проводити час! Правда? Правда, але не вся.

Ваші оцінки та диплом про вищу освіту (нехай навіть червоний), звичайно, мають значення при одержанні роботи, але їх вже недостатньо, щоб влаштуватись на престижну високооплачувану посаду. Адже випускників з гарними оцінками - греблю гати, а гарних вакансій – не так вже і багато. Тому задуматися над тим, чим ви можете зацікавити роботодавців, потрібно якомога раніше.

Що може допомогти студенту/випускнику ВНЗ виділитися серед тисяч випускників, які одночасно з ними виходять на ринок праці? Тут може допомогти кар'єрне портфоліо.

Що ж таке кар'єрне портфоліо?

Це всі досягнення, знання й навички, які має людина і які допоможуть їй успішно діяти в певній професійній області. Зверніть увагу, що це не тільки знання й навички «за фахом», останнім часом роботодавці все більше звертають увагу на загальні навички, наприклад, уміння працювати в команді, уміння приймати рішення, уміння збирати й аналізувати інформацію, лідерські навички...

Чим більше вміст вашого портфоліо відповідає професійній сфері, у якій ви бажаєте працювати, тим вищі ваші шанси швидко одержати гарну роботу. Інститут підприємництва Cisco може стати гарним стартом для вашого майбутнього. В ньому студенти зможуть застосувати свої знання на практиці, зрозуміти закони і правила бізнесу, розширити свої знання про механізм і функціонування комерційних компаній, спілкуватися з цікавими людьми та отримати корисні навички роботи в команді.

Реєстрація на сайті Інституту підприємництва (розділ «Реєстрація слухачів») обов’язкова.

Якщо ви думаєте, що бізнес не для вас, маєте можливість прийти і переконатись, чи це справді так...

Додаткова інформація:
за телефоном +38 (0352) 25-77-93
e-mail: sobchyshyn@cei.net.ua
Анна Собчишин, менеджер програми
Інституту підприємництва Cisco при ТДТУ