Студенти-іноземці знайомляться з діяльністю підприємств Тернопільщини

7 жовтня студенти спеціальності «Менеджмент» груп ІБМ-22, ІБМ-32, ІБМ-42 під керівництвом к.е.н., доцента Мосій О.Б. з навчальною екскурсією відвідали ТОВ ОСП «Корпорація «Ватра». Вони ознайомились з виробничими потужностями та специфікою технологічного процесу виготовлення світильників — від ливарного цеху до складальної дільниці.

Велике зацікавлення у молодих людей викликала дільниця збирання світлодіодних світильників. У виставковому залі підприємства студенти побачили готову продукцію, яка виготовляється Корпорацією «Ватра». Окрім цього студенти мали можливість поспілкуватись з працівниками підприємства і дізнатись про сучасні проблеми та перспективи його розвитку.

22 жовтня 2015 року студенти побували на підприємстві «VIKNAR’OFF», одному із найбільших вітчизняних виробників металопластикових вікон. Керівник відділу продажів розповів студентам про історію створення компанії, її філософію, яка полягає не просто у виробництві високоякісних металопластикових вікон, а й у наданні клієнтам комплексного сервісу. Майбутні менеджери відвідали виробничі приміщення «VIKNAR’OFF», мали можливість спостерігати за різними стадіями технологічного процесу, ознайомитися з особливостями виробництва різних типів металопластикових конструкцій. Під час навчального візиту керівник відділу продажів відповів на численні запитання студентів, які стосувалися організаційної культури, системи мотивації, охорони праці, умов роботи тощо.

Екскурсії були для студентів пізнавальними та захопливими. Вони побачили практичне застосування отриманих знань зі спеціальності.