День факультету комп'ютерно-інформаційних систем
і програмної інженерії

Факультету комп'ютерно-інформаційних систем і програмної інженерії — 7 років! З цієї нагоди 29 жовтня 2015 року в освітньо-мистецькому центрі «Політехнік» відбулося масштабне святкове дійство — День Факультету.

У святковому заході взяли участь студенти, викладачі, вище керівництво ФІСу. Колектив факультету привітали начальник відділу у справах молоді та зв'язків з громадськістю Децик Оксана Ярославівна і декан факультету Мацюк Олександр Васильович. На усіх, хто завітав на свято чекали цікаві конкурси, вікторини, цінні призи та концертно-розважальна програма від студентської молоді.

Зустрічали гостей на червоній доріжці під спалахи об'єктивів. А феєричності святу додав конкурс «SELFIS», за умовами якого учасники повинні були зробити фото разом із викладачем на фоні банера. Переможцем цього конкурсу став Юрій Росяк за фотографію з деканом факультету. Усі фотографії, що брали участь у конкурсі можна знайти за хештегом #dayfis.

Також розважали цього вечора квк-жартами шоумени Володимир Возний, Олександр Палагута й Андрій Мельник. Піснею «Все красиво» факультет привітали першокурсники Оксана Приведа, Богдан Борівець та Андрій Леськів. А ще приємно вразило усіх присутніх відеозвернення та привітання студентів факультету Олександра Малаховського і Максима Радчука, які зараз навчаються за програмою подвійних дипломів в Університеті прикладних наук міста Шмалькальден (Німеччина). Крім того, з неперевершеними пісенно-танцювальними номерами виступили Дмитро Павлюк, Наталія Добривода, Леонідія Габ'ян та Володимир Вархола.

Завершилось святкування Дня факультету авторською піснею студентки Ірини Слободян та сценічним феєрверком.