В університеті створили художню школу арт-сучасності
Ivan Puluj ART

В Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя створили художню школу арт-сучасності Ivan Puluj ART.

Ivan Puluj ART | ART-School — це місце, де митці можуть поділитися своєю творчістю, обмінятись знаннями й думками чи почерпнути нові ідеї та натхнення.

Ініціатором і організатором заснування школи виступила Студентська рада ТНТУ ім.І.Пулюя.

В рамках школи уже діє арт-студія — проект для створення та підтримання художньої атмосфери у нашому університеті. Художники з усього університету можуть об'єднатись і показати справжню рушійну силу мистецтва!

Незалежно від стилю робіт, незалежно від поглядів — разом ми будемо мати змогу поділитися своєю творчістю, навчитись чогось нового й, врешті-решт, отримати чималу дозу натхнення для подальшої роботи та реалізації творчих задумів, — зазначає координатор проекту, студентка факультету контрольно-вимірювальних та радіокомп'ютерних систем Галина Франчевська. — Тишу передати може тільки живопис, — додає дівчина.

Контактну інформацію можна отримати у координатора проекту Галини Франчевської за тел. +38(096)4656288; +380661869981; е-mail: hilandelll@gmail.com або в групі ВКонтакті http://vk.com/i.puluj_art

Вперше в університеті — арт-проект, арт-простір, арт-атмосфера!
Зробімо наші будні кольоровими!