Презентація-семінар енергозберігаючого вентиляційного обладнання

12 листопада 2015 року на електромеханічному факультеті в рамках підвищення теоретичних знань зі спеціальних дисциплін було проведено презентацію-семінар енергозберігаючого обладнання для систем вентиляції житлових приміщень.

Для студентів й викладачів цей захід організували та провели кафедра Енергетичного менеджменту, генеральний представник заводу ПАТ «Вентиляційні системи» у західному регіоні (м. Львів) Панько Сергій Іванович, старший менеджер компанії Козирєв Олександр Віталійович (м. Київ) та регіональний представник у Тернопільській області Проник Роман Володимирович (м. Тернопіль).

Представники ознайомили слухачів з останніми технічними досягненнями компанії, асортиментом продукції, технологічним процесом, запросили студентів на виробничу практику та роботу в компанію. В ході семінару відбулися цікаві диспути.

Всі учасники семінару отримали від організаторів подарунки: футболки, записники та ручки із логотипом компанії, фірмові міні-рулетки Vents, довідники «Побутова вентиляція Vents 2015». Детальніше про продукцію компанії можна дізнатися на сайтах www.vents.ua та www.domovent.ua.

Заступник декана електромеханічного факультету Богдан Оробчук