Свято першокурсників відбулося!

Щороку в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя відбувається Свято першокурсників, яке допомагає студентам, що розпочали навчання, якнайшвидше і якнайкраще подружитися, згуртуватися і познайомитись.

Цьогоріч Свято першокурсників у ТНТУ відбулося уже вчетверте. Пройшло представлення студентів 12 листопада 2015 року в освітньо-мистецькому центрі «Політехнік».

Активну участь у заході взяли усі факультети університету.

На концерті були представленні яскраві вокальні, інструментальні композиції, творчі відеопрезентації першокурсників.

Так, цього вечора присутні мали змогу відчути запальні ритми українського національного танцю «Гопак» у виконанні студентів електромеханічного факультету та студентів Технічного коледжу ТНТУ ім.І.Пулюя, від факультету контрольно-вимірювальних і радіокомп'ютерних технологій усіх присутніх зачарувала дивовижним голосом і ніжною піснею «Голубка» Іванна Дороніна, факультет по роботі з іноземними студентами також вражав вокальними виступами — студенти з Конго і Камеруну виконали пісню Celine Dion and Garou «Sous le Vent», КВН-команда «Колгосп» із факультету економіки і підприємницької діяльності розважала усіх жартами, а КВН-щики з факультету машинобудування та харчових технологій «Білосніжка і семеро гномів» розважали не лише жартами, а й фокусами, Доротюк Антон з механіко-технологічного факультету прочитав вірш «Сильні духом», а Філик Анастасія з факультету управління та бізнесу у виробництві під гітару виконала пісню «Мовчи», репери Богдан Борівець та Богдан Зашко із факультету комп'ютерно-інформаційних систем і програмної інженерії прочитали чи то пак заспівали пісню «Крик душі студента». Великим студентським флешмобом та піснею «Україна — це ти» завершили свято студенти механіко-технологічного факультету і факультету управління та бізнесу у виробництві. Але це далеко не всі номери мистецького дійства.

Незабутнім моментом свята стало також привітальне слово начальника відділу у справах молоді та зв'язків з громадськістю Децик Оксани Ярославівни та солодкий подарунок — цукерки учасникам заходу. Адже цьогоріч конкурсне жюрі вирішило не обирати лише один найкращий факультет, найкращими названі усі факультети університету.

Тож вітаємо першокурсників з хорошим «стартом» та бажаємо їм натхнення, успіхів у навчанні й нових творчих звершень!

Фотоальбом події на сторінці Facebook