День відкритих дверей в ТНТУ

15 листопада 2015 року на День відкритих дверей до ТНТУ завітали абітурієнти з різних куточків області та міста Тернополя. Для гостей знайомство з університетом розпочалося з екскурсії освітньо-мистецьким та оздоровчим центром "Політехнік", де і проходив профорієнтаційний захід.

Під час зустрічі відвідувачі переглянули відеопрезентацію про університет, зустрілися з керівництвом ТНТУ, а також поспілкувалися із деканами факультетів. Перед абітурієнтами та їхніми батьками виступили ректор університету д.т.н., професор Петро Ясній, заступник голови Студентської ради ТНТУ студент механіко-технологічного факультету Микола Артем, проректор з науково-педагогічної роботи к.т.н., доцент Степан Дячук, проректор з міжнародного співробітництва д.т.н., професор Тетяна Вітенько, завідувач кафедри фізики к.ф.-м.н., доцент Юрій Скоренький, відповідальний секретар приймальної комісії Володимир Кобельник, Останній закцентував увагу присутніх на особливостях вступної кампанії у 2016 році.

Відповідальний секретар приймальної комісії В.Р.Кобельник зазначив, що вступна кампанія у 2016 році розпочнеться 11 липня, прийом заяв на основі повної загальної середньої освіти для здобуття ступеня «бакалавр» буде тривати до 27 липня 2016 року. Але особливо він просив звернути увагу на те, що цьогоріч заяви вступники можуть подавати тільки в електронній формі, за винятком певних категорій вступників, що передбачено Умовами прийому. Вступники можуть подати до 15 заяв на 5 спеціальностей, на яких передбачено прийом за кошти державного бюджету, зазначивши у кожній заяві пріоритетність цієї заяви відносно інших поданих ним заяв, при цьому показник пріоритетності 1 (один) означає найвищу пріоритетність. За словами Володимира Кобельника, подання заяв в електронній формі на спеціальності, на яких не передбачається прийому за кошти державного бюджету, не обмежується.

Також вичерпну інформацію про умови вступу, напрями та спеціальності за якими здійснюється підготовка фахівців у виші надавали представники приймальної комісії, центру довузівської підготовки та факультетів.