Перспективи працевлаштування на Красилівському
агрегатному заводі

24 листопада 2015 року на запрошення відділу сприяння працевлаштуванню, практичній підготовці студентів і випускників університет відвідав помічник директора Державного підприємства «Красилівський агрегатний завод» Борщинський Павло Феліксович, який зустрівся з ректором університету професором Яснієм Петром Володимировичем. У ході цієї зустрічі обговорювались питання співпраці між університетом і ДП «Красилівський агрегатний завод». Ректор університету П.В.Ясній та помічник директора ДП «Красилівський агрегатний завод» П.Ф.Борщинський підписали відповідний договір про співпрацю.

У читальній залі науково-технічної бібліотеки університету відбулася зустріч студентів і випускників механіко-технологічного факультету, факультету комп’ютерних технологій, факультету машинобудування та харчових технологій з П.Ф.Борщинським. Гість розповів про Красилівський агрегатний завод, технології виробництва, умови праці, проживання й відпочинку працівників. А також і про те, що на замовлення Міністерства оборони України проводиться освоєння та серійний випуск виробів оборонного призначення. З цією метою закуплено обладнання з програмним керуванням, для роботи на якому потрібні висококваліфіковані фахівці: інженери-програмісти, оператори-налагоджувальники на станках з ПК, інженери-механіки.

Павло Феліксович відповів на численні запитання учасників зустрічі та запросив усіх охочих пройти практику, стажування на ДП «Красилівський агрегатний завод» та обрати гідне місце праці на даному підприємстві.