Змагання «HOUR OF CODE»

7 грудня 2015 року в Тернопільському національному технічному університеті ім.І.Пулюя на базі Центру інформаційних технологій відбулося змагання під назвою «HOUR OF CODE». Близько шести десятків студентів першого курсу факультету комп’ютерно-інформаційних систем та програмної інженерії мали змогу перевірити свої знання у вирішенні задач із основ програмування. Змагання проводилось у два етапи, на кожному з яких були визначені переможці. Уже на першому етапі перемогу здобув Пилипчук Богдан (гр. СН-11). 2-ге та 3-тє місце відповідно посіли Борівець Богдан (гр. СП-11) та Хом'як Андрій (Технічний ліцей гр. ТЛ-42). Завдання цього туру виконувались на сайті code.org.

У другому турі переможцем став Зашко Богдан (гр. СП-11), розв’язавши всі завдання за найкоротший проміжок часу, 2-ге місце здобув Борівець Богдан (гр. СБ-11) та 3-тє місце посіла дівчина — Приведа Оксана (гр. СП-11). Завдання в цьому турі виконувались на сайті www.e-olimp.com.

Окрім цього, було проведено конкурси «Намалюй блок-схему», у якому переміг Пилипчук Богдан (гр. СН-11) та «Щасливий номер», лотерея в якій визначила трьох переможців: Володимир Павлюс (гр. СН-11), Луцишин Роман (гр. СІ-11), Дубчак Андрій (гр. СН-21 ).

Усі переможці нагороджені цінними подарунками від спонсорів: ІТ-компаній E-VOLUTION, JS Solutions, Yaware та MagneticOne.

Початок змагання
Учасники змагання HOUR OF CODE
Ознайомлення з правилами змагання
Учасники під час змагань
Учасники під час змагань
Учасники під час змагань
Учасники під час змагань
Учасники під час змагань
Учасники під час змагань
Виступи представників IT-компаній
Coffee Break
Нагородження переможців
Переможці змагання HOUR OF CODE

Фотоальбом події на сторінці Facebook.