Конференція трудового колективу університету

18 грудня 2015 року у читальній залі науково-технічної бібліотеки відбулася конференція трудового колективу Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

Відкрив конференцію голова організаційно-статутної комісії вченої ради Я.О.Ковальчук, який повідомив, що відповідно до реєстраційних списків на конференцію прибули та зареєструвались 137 делегатів зі 180 делегатів, що становить 76,1 % від статутного складу конференції трудового колективу ТНТУ. Такий кількісний склад дозволив визнати конференцію правомочною та уповноваженою приймати рішення.

Конференція обрала робочу президію у складі: ректора П.В.Яснія, першого проректора М.М.Митника, директора Зборівського коледжу ТНТУ А.Й.Матвіїшина, голови організаційно-статутної комісії вченої ради Я.О.Ковальчука, голови профкому співробітників Г.М.Данилишина, голови студентської ради І.І.Білоуса. Далі конференцію очолив Я.О.Ковальчук.

Згідно порядку денного на конференції було заслухано наступні питання:

  1. Звіт ректора ТНТУ про діяльність університету за період з 27.11.2014р. по 18.12.2015р. (доповідач — ректор ТНТУ Ясній П.В.).
  2. Внесення змін до Колективного договору (доповідач — голова профкому ТНТУ Данилишин Г.М.).

У доповіді ректора було всебічно проаналізовано роботу колективу університету у звітному періоді з усіх напрямів діяльності – навчання і виховання молоді, наукових досліджень, міжнародної співпраці, розглянуто розвиток матеріально-технічної бази ТНТУ.

Ректор зазначив, що діяльність університету регламентується Статутом, прийнятим конференцією трудового колективу університету у 2015 р., упродовж 2015 року порушень Статуту не було. «Для університету минулий навчальний рік загалом був успішним, уся діяльність спрямовувалася на поліпшення навчального, наукового і виховного процесів. Колектив працював дружно і злагоджено», — сказав Петро Володимирович.

В завершення свого виступу П.В.Ясній подякував проректорам, членам ректорату, усім деканам, завідувачам кафедр, профкому, голові студентської ради, усьому колективу університету, студентам за плідну працю.

За результатами роботи конференції звіт ректора було одноголосно затверджено, а роботу ректора схвалено. Також конференція розглянула та затвердила зміни до Колективного договору ТНТУ.