У ТНТУ відбулося урочисте вручення дипломів магістрам-менеджерам

18 січня 2016 року — особливий день у житті факультету управління та бізнесу у виробництві. Саме в цей день професорсько-викладацький колектив «благословив» у самостійне професійне життя своїх вихованців — магістрів-менеджерів, котрі востаннє переступили поріг нашої Аlma-Mater як студенти, і вперше — як дипломовані фахівці.

Розділити радість свята із випускниками прийшли їхні батьки, друзі, викладачі, наставники та гості. Привітали та вручили дипломи випускникам ректор університету професор Ясній Петро Володимирович, перший проректор Митник Микола Мирославович, декан факультету управління та бізнесу у виробництві Дудкін Павло Дмитрович. Щирі та напутні слова побажань почули випускники і від заступника декана факультету Гарматюк Оксани Олегівни, завідувача кафедри менеджменту інноваційної діяльності та підприємництва Андрушківа Богдана Миколайовича, а також колишнього випускника факультету, а тепер успішного керівника Навчально-консалтингової компанії «Профі-Центр», доцента кафедри менеджменту у виробничій сфері Гевка Володимира Леонідовича.

Цьогоріч дипломи державного зразка отримали 44 випускники денної та заочної форми навчання, 19 із них — з відзнакою. Так, кваліфікацію магістра з менеджменту організацій і адміністрування здобули 17 студентів, магістрами з менеджменту інноваційної діяльності стали 14 студентів, а магістрами з управління інноваційною діяльністю — 13 студентів.

Шановні випускники, щасливого Вам старту у Вашій кар’єрі, вагомих досягнень та нових перемог на життєвому шляху!

Фотоальбом події на сторінці Facebook