Успішний виступ студентки ТНТУ на Міжнародному фестивалі дитячо-молодіжної творчості «Литовська феєрія»

13 - 17 січня 2016 року у м. Вільнюс на базі Литовського центру дітей і молоді відбувся Міжнародний фестиваль дитячо-молодіжної творчості «Литовська феєрія». Метою Фестивалю було виявлення та підтримка обдарованих дітей і молоді; створення умов щодо підтримки багатонаціональної дитячо-молодіжної творчості, обміну досвідом.

Учасниками фестивалю стали понад 200 учнів і студентів з різних куточків України та Литви (від Ужгорода до Сєверодонецька, від Рівного до Одеси, а також Вільнюсу).

У рамках фестивалю відбулися творчі конкурси у номінаціях: «Вокал», «Хореографія», «Інструментальний жанр», «Театральний жанр», «Образотворче, декоративно-ужиткове та прикладне мистецтво», «Конкурс літературно-музично-спортивних міні-композицій «Молодь обирає здоров’я».

Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя на даному фестивалі у номінації «Вокал» представляла студентка факультету управління та бізнесу у виробництві – Гарматюк Адріана. Адріана успішно виступила, виборола призове місце у своїй номінації та була нагороджена дипломом, а також взяла участь у Гала-концерті під час церемонії нагородження.

Вітаємо Адріану Гарматюк та бажаємо їй подальших творчих успіхів!

Варто зазначити, що учасників конкурсу оцінювало почесне журі, до складу якого увійшли представники Міністерств і відомств України, Литовського центру дітей і молоді, Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця», Державної телерадіокомпанії «УТР».

Крім творчих конкурсів учасники фестивалю відвідали міста Люблін (Польща), Тракай (Литва), Варшава (Польща), де змогли ознайомитися з культурною, історичною та мистецькою спадщиною польського та литовського народів. У м. Вільнюсі окремо було проведено екскурсії до найвидатніших місць Старого міста.

Детальнішу інформацію про фестиваль можна знайти за посиланням: http://sds.in.ua/2016/01/vidbuvsya-mizhnarodniy-festival-ditya-2/