Студенти-іноземці розпочали ознайомчу практику на підприємствах Тернополя

20 січня 2016 року студенти напряму підготовки «Інженерна механіка» групи ІМІ-12 відповідно до програми ознайомчої практики під керівництвом к.т.н., доцента Паньків М.Р. та аспіранта другого року навчання кафедри технології машинобудування Паньків В.Р. відвідали товариство з обмеженою відповідальністю «Ремонтно-механічний завод «Обрій». Завод має виробничі, офісні та складські приміщення, парк верстатів для механічної обробки деталей, ковальсько-пресове обладнання, лабораторію контрольно-вимірювальних приладів та апаратури, автотранспортний парк.

Директор ТОВ РМЗ «Обрій» В.Я. Шніцар розповів студентам про історію створення заводу, його етапи розвитку, реорганізації та становлення.

Асистент кафедри технології та обладнання зварювального виробництва Паньків В.Р. ознайомив студентів із технологічними процесами виготовлення деталей на даному підприємстві, а також з технічними характеристиками наявного металорізального обладнання.

Студенти із цікавістю відвідали виробничі приміщення, а у складських приміщеннях – побачили готову продукцію, яка виготовляється заводом «Обрій».

Окрім цього студенти мали можливість поспілкуватись з працівниками підприємства і дізнатись про сучасні проблеми та перспективи його розвитку.

До екскурсії долучились також студенти груп ІСІ-12 та ІЕЕ-12.