Політехніки відвідали Вроцлавський економічний університет

Впродовж місяця лютого студенти та викладачі кафедри бухгалтерського обліку та аудиту Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя перебували у Польщі.

За програмою мовного стажування, зокрема вивчення польської мови, делегація ТНТУ відвідала Вроцлавський економічний університет та його факультет економіки, управління та туризму у м. Єленя Гура, де розглядалася можливість продовження навчання за узгодженими програмами і планами, організації стажування викладацького та студентського складу, участі студентів напряму та спеціальності «Облік і аудит» у літніх та зимових школах з вивчення польської та англійської мов тощо.

Крім того, відбулося знайомство з навчальним процесом та напрямами підготовки фахівців. Особливо вразила екскурсія до навчальних аудиторій та лабораторій закладу, бібліотеки, читального залу, видавничого центру.

У вільний від навчання час політехніки здійснили культурно-ознайомчі екскурсії у міста Дрезден (Німеччина) та Прагу (Чехія).

Сподіваємося, ця поїздка стане гідним початком міжнародної співпраці Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя з Вроцлавським економічним університетом.

Доцент кафедри бухгалтерського обліку та аудиту, к.е.н. Марущак Л.І.