Екскурсія на виробництво

21 березня 2016 року студенти груп ІБМ-42 факультету по роботі з іноземними студентами та БМм-51 факультету економіки та менеджменту під керівництвом викладачів кафедри менеджменту у виробничій сфері к.е.н., доц. Мосій О.Б. та к.е.н., доц. Сороківської О.А. здійснили екскурсію в с. Острів Тернопільського району, де ознайомились із роботою елеваторного комлексу ПАТ «Компанія «РАЙЗ».

Для довідки. Комплекс призначено для приймання, очистки, сушіння, довготривалого зберігання зерна, переробки зерна на комбікорми для птиці для потреб Групи компаній «Укрлендфармінг», яка є одним з найбільших виробників курячих яєць і птиці в Україні.

Студенти відвідали дільницю для зважування великотоннажних автомобілів, лабораторію з аналізу зерна, сушарки, центр управління виробничим процесом. Особливе враження на студентів справили силоси для зберігання зерна місткістю 18 тис. тонн кожен. Менеджери підприємства розповіли про будівництво, особливості управління такими комплексами, вкладені інвестиції, плани на перспективу. Зараз на елеваторі працюють понад 60 місцевих жителів. У перспективі планується будівництво ще 5 силосів та комбікормового заводу. На даному підприємстві студентам запропонували робочі місця за спеціальністю.