Зустріч із головним державним інспектором Тернопільської ОДПІ

Днями, у рамках кампанії «Декларування – 2016», до університету для надання роз’яснення викладачам щодо заповнення річної декларації про доходи, отримані у 2015 році, завітав представник Державної податкової інспекції області.

Головний державний інспектор відділу організації роботи Тернопільської об’єднаної Державної податкової інспекції Копча Павло Петрович ознайомив працівників ТНТУ з особливостями кампанії декларування у 2016 році, зокрема, з визначенням податкових зобов’язань з військового збору, строками подання декларації, окремими особливостями заповнення декларації. Також інспектор закцентував увагу політехніків на основних випадках отримання доходів, за яких платник податків повинен подати декларацію.

Викладачі університету взяли активну участь в обговоренні актуальних питань оподаткування, які стосувалися не тільки кампанії декларування, а й інших напрямів діяльності податкової інспекції.

Від імені керівництва університету перший проректор Митник Микола Мирославович подякував головному державному інспектору за плідну і цікаву зустріч.

Для довідки. У разі виникнення питань при заповненні податкової декларації про майновий стан і доходи платники мають можливість звернутися до Центру обслуговування платників Тернопільської ОДПІ, який працює: у понеділок, середу та п’ятницю з 9 до 18 год, у вівторок та четвер – з 9 до 20 год, у суботу – з 9 до 16 год; та за телефоном: 43-46-10.