Тренери Стартап центру ТНТУ навчають екологічної відповідальності

14 квітня 2016 року тренери Стартап центру ТНТУ в рамках «Днів професійного зростання» у Галицькому коледжі імені В'ячеслава Чорновола провели тренінг на тему «Екологічно відповідальний бізнес як передумова євроінтеграції» для студентів ІІІ-го курсу відділення Економіки та туризму спеціальностей «Фінанси та кредит» та «Економіка підприємства».

Під час зустрічі тренери висвітлили питання важливості досвіду ЄС у питаннях пропаганди екологічно відповідального бізнесу, коротко описали мету, цілі, завдання та види робіт, передбачені проектом «Екологічно відповідальний бізнес: дослідження та впровадження Європейської практики» за напрямом «Жан Моне», над яким працюють у Стартап центрі ТНТУ.

Мета тренінгу полягала в ознайомленні з концепцією сталого розвитку, ознаками та ідеями такого розвитку, а також, опираючись на досвід країн ЄС, можливі шляхи виходу бізнес-структур на рівень якісного зростання.

Під час тренінгу студенти взяли участь у діловій грі, що базувалася на використанні цікавого методу з метою пошуку нових ідей вирішення актуальної для тернополян проблеми — утилізації та переробки сміття.

Тренери розповіли, що в рамках даного проекту на базі Стартап центру уже проведено ряд тренінгів, щоб звернути увагу майбутніх менеджерів та підприємців на важливість екологічної складової ведення бізнесу.