Зустріч з партнерами по проекту TEMPUS «SEREIN»

3 - 9 березня 2016 року у м. Софія (Болгарія) відбулися зустрічі представників українських університетів з європейськими партнерами проекту 543968-TEMPUS-1-2013-1-EE-TEMPUS-JPCR Modernization of Postgraduate Studies on Security and Resilience for Human and Industry Related Domains (SEREIN).

Науковці Інституту інформаційних та комунікаційних технологій Академії наук Болгарії організували низку семінарів, під час яких поділились досвідом з українськими колегами з питань розробки та практичної реалізації стратегії кібербезпеки у Болгарії. Українські науковці, в свою чергу, розповіли про досягнення та проблеми розвитку кібербезпеки в Україні, а також зупинились на основних результатах власних наукових досліджень, пов’язаних з тематикою проекту. Крім того, учасники зустрічей дискутували щодо змісту та наповнення магістерських та PhD програм в рамках проекту SEREIN та ознайомились з основами менеджменту в кібербезпеці.

У рамках даної поїздки були проведені зустрічі з колегами та партнерами проекту ― Національним міжвузівським консорціумом з інформатики Італії (CINI).

Доцент кафедри кібербезпеки Н.В.Загородна представила ТНТУ та ознайомила учасників семінару з результатами роботи над створенням навчальних курсів у межах матриці відповідальності, а також науковими дослідженнями та студентською науковою роботою в рамках тематики проекту, що проводяться в університеті.