Візит професора Ханса-Петера Хьоллєра до ТНТУ

В університеті з 18 по 20 квітня перебував з робочим візитом Ханс-Петер Хьоллєр, професор факультету «Інформатика» Університету прикладних наук (УПН) Шмалькальден (Німеччина).

Метою візиту професора Хьоллера було обговорення програми подвійних дипломів для спеціальностей факультету комп’ютерно-інформаційних систем та програмної інженерії (ФІС), зокрема для «Комп’ютерної інженерії» та «Кібербезпеки», а також вивчення можливостей узгодження навчальних планів для нової спеціальності в УПН «Мобільні комп’ютери» (“Mobile computing”).

В рамках візиту професор Хьоллєр зустрівся з ректором ТНТУ професором Яснієм П.В., проректором з міжнародного співробітництва професором Вітенько Т.М. та першим проректором Митником М.М. Під час зустрічі обговорювались питання практичної реалізації програми, а також можливості фінансової підтримки учасників даного проекту за грантами ЄС. Навчання за програмою двох дипломів в Університету прикладних наук є безкоштовним. Також професор Хьоллєр зустрівся з студентами ФІС та школярами тернопільських шкіл.