Факультет по роботі з іноземними студентами ТНТУ
відзначив 5-річчя!

11 травня 2016 року в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя відзначили День факультету по роботі з іноземними студентами. Цьогоріч факультет відсвяткував своє перше 5-річчя. На свято завітали викладачі, студенти, гості вишу.

Розпочалось свято із виконання гімну університету та перегляду презентації про історію факультету. До присутніх з вітальним словом звернулась проректор з міжнародного співробітництва Вітенько Тетяна Миколаївна. Вітаючи, проректор Т.М.Вітенько зазначила, що сьогодні факультет активно розвивається, на факультеті ведеться забезпечення високого рівня організації навчального процесу з використанням сучасних методів навчання, забезпечення високої якості освітніх послуг для іноземних громадян, формування єдиного інтернаціонального студентського середовища в університеті.

На святі відзначили викладачів та працівників, які працюють на факультеті та у інших підрозділах ТНТУ і передають свій досвід та знання іноземним випускникам вишу. Тетяна Миколаївна вручила їм почесні грамоти та подяки ректора. Студентів та викладачів привітали також декан факультету Ковалюк Богдан Павлович та заступник декана Крамар Ірина Юріївна. Вони відзначили кращих студентів факультету та вручили пам’ятні відзнаки.

Вдячні студенти не забарились і підготували музичний дарунок для своїх наставників та усіх гостей свята. Студенти ФРІ разом із українськими студентами виконали пісенні хіти «WakaWaka» Шакіри (у виконанні Айоміде Еммануель, Алета Няша, Аджібову Кехінде, Блессінг Сімеон, Аквара Майкл), «Мам» гурту «Скрябін» (у виконанні Тарувамба Террерай Кеннеді, Оксана Попадюк, Оксана Приведа, Уляна Митник) та світовий хіт «We are the world» (музичну композицію виконували Оксана Попадюк, Оксана Приведа, Уляна Митник, Айоміде Еммануель, Алета Няша, Аджібову Кехінде, Блессінг Сімеон, Аквара Майкл). Постійний музичний супровід: колектив іноземних студентів під керівництвом Овусу Джессі Афрійіе (клавіші), Майкл Фаронбі (барабани), Джошуа Екаяхве (гітара).

Насамкінець усі присутні виконали гімн України. Завершилося свято спільними фото на пам’ять та фотосетом із деканом Богданом Ковалюком та заступником декана Іриною Крамар.

Більше фото з події на сторінці Facebook