Зустріч студентів-менеджерів з представником ПрАТ «Тернопільський молокозавод»

13 травня 2016 року студенти напряму «Менеджмент» та викладачі кафедри менеджменту у виробничій сфері факультету економіки та менеджменту мали чудову нагоду зустрітись із начальником відділу трейд-маркетингу ПрАТ «Тернопільський молокозавод» — пані Іриною Марцинківською. Ініціатором та організатором зустрічі виступила к.е.н., доцент Зяйлик М.Ф.

Пані Ірина розповіла про основи здорового харчування, про важливість таких поживних речовин, як білки, жири та вуглеводи, та продукти, в яких вони містяться. Ознайомила слухачів з маркуванням на упаковках та, на що варто звертати увагу при покупці продукції. Цікавою й корисною стала інформація про ГМО та Е-додатки у продуктах харчування і їхній шкідливий вплив на людський організм.

Ірина Марцинківська також розповіла про технологію Fresh Milk, яка використовується при виготовленні продукції ТМ «Молокія», та виділила її переваги. Головна теза зустрічі — «Ми є те, що ми їмо, що робимо і про що думаємо!»

Зустріч була цікавою і пізнавальною, студенти й викладачі мали можливість поставити чимало запитань та отримали вичерпні відповіді.