10-й конкурс наукових робіт «Професіонали майбутнього 2016»

30 травня 2016 року у м. Київ на базі бізнес-центру ІНКОМ відбувся завершальний етап 10-го всеукраїнського конкурсу студентських робіт телекомунікаційного спрямування «Професіонали майбутнього 2016». Організатором конкурсу виступив оператор мобільного зв’язку в Україні — Vodafone.

Взяти участь у конкурсі та представити свої проекти з впровадження нових послуг з використанням 3G зголосились студенти 11 провідних технічних вузів України, серед яких і команда Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

До складу нашої команди увійшли студенти факультету комп'ютерно-інформаційних систем і програмної інженерії:

  • Вівчар Андрій — група СІ-41;
  • Зьомко Андрій — група СІ-41;
  • Чиж Ілля — група СІ-41;
  • Чиж Олександр — група СІ-41;
  • Щавурська Валентина — група СН-41.

Куратор команди — доцент кафедри комп’ютерних наук к.т.н. С.В. Марценко.

Член журі від ТНТУ ім. І.Пулюя — директор ННЦПТ, ст. викл. кафедри радіотехнічних систем Г.П. Химич.

Впродовж трьох місяців команди працювали над проектами на тему: «Технічні рішення для впровадження нових послуг з використанням технологій широкосмугової передачі даних». Публічний захист робіт відбувся у рамках 10-го національного конкурсу «Професіонали майбутнього 2016» у Києві.

Команда нашого університету представила цікаве та змістовне рішення, за що була відзначена Дипломом Лауреата конкурсу «Професіонали майбутнього 2016» у номінації «За елегантність проектування».

Вітаємо політехніків та бажаємо їм подальших творчих і наукових успіхів!