Розвиваємо співпрацю із підприємствами

30 травня 2016 року викладачі кафедри «Технічної механіки, сільськогосподарських машин і транспортних технологій», зокрема д.т.н., проф. П.В. Попович та к.т.н., ст. викладач О.С. Шевчук, провели робочу зустріч із керівником групи компаній Stellar Гирилою Ігорем Степановичем.

У ході зустрічі політехніки ознайомились із діяльністю, особливостями та перевагами транспортної компанії, що розташована у м. Тернопіль. ТОВ «МВ Стеллар» — це відповідальний партнер послугами, якого користуються щодня провідні європейські компанії. Дане підприємство має великий досвід у галузі міжнародної логістики, успішну практику перевезення специфічних вантажів та керується лише міжнародними стандартами перевезень.

Було обговорено ряд актуальних питань транспортної галузі, а також питання проходження практики та працевлаштування майбутніх фахівців спеціальності «Транспортні технології» (автомобільний транспорт) на даному підприємстві.

Представники ТНТУ також зустрілись із керівниками департаменту транспорту та комерційного департаменту ТОВ «МВ Стеллар», які в свою чергу поділилися власним досвідом, щодо перспектив розвитку у даному напрямку з потенційною можливістю кар’єрного росту кожного, хто прагне працювати і розвиватися.