Близько 50 випускників факультету по роботі з іноземними студентами отримали дипломи "бакалавра"

Близько 50 випускників із понад 20 країн світу завершили навчання на факультеті по роботі з іноземними студентами Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Іноземні студенти навчались за спеціальностями «Комп’ютерні науки», «Будівництво», «Електротехніка та електротехнології», «Облік і аудит», «Менеджмент». Троє із випускників отримали дипломи з відзнаками, зокрема, це Адетола Аденіджі Блессінг (спеціальність «Менеджмент»), Оджо Олавале ( спеціальність «Комп’ютерні науки»), Оноріоде Марвіс Агхогхо («Електротехніка та електротехнології»).

Під час Урочистої академії, що відбулася 5 липня 2016 року в актовій залі освітньо-мистецького центру "Політехнік", випускникам вручили дипломи.

З вітальним словом звернувся до випускників 2016 року ректор університету проф. Петро Ясній. Петро Володимирович привітав дипломованих фахівців із завершенням навчання та початком нового етапу в їхньому житті. Ректор побажав випускникам реалізації їхніх планів і задумів, впевненості у своїх силах, а також закликав їх продовжити здобувати вищу освіту у магістратурі Технічного вишу м. Тернополя.

Також привітали випускників проректор з міжнародного співробітництва проф. Тетяна Вітенько та декан факультету по роботі з іноземними студентами к.ф.-м.н., доц. Богдан Ковалюк.

Приємно, що на свято завітали і батьки іноземних студентів. Зворушливим і оптимістичним став виступ мами випускника Вінсента Олаїнки – Мопелоли Олаїнки (Нігерія).

Від імені випускників факультету по роботі з іноземними студентами до викладачів та усього колективу навчального закладу звернувся зі словами вдячності голова студради факультету – Аквара Окіємуте Майкл. Він подякував їм за віддану працю, за мудрість і знання, якими вони щедро ділились зі своїми вихованцями. В знак визнання постійної підтримки і допомоги іноземним студентам, наставництва, самовідданої праці й лідерства в галузі освіти випускники вручили викладачам й працівникам спеціальні нагороди.

Під час урочистостей іноземні студенти й випускники подарували всім присутнім улюблені музичні композиції – “In the time of our lives” (Аквара Окіємуте Майкл, Аджібову Кехінде, Арабі Айоміде Еммануель), “The world’s greatest” (Аджібову Кехінде, Аквара Окіємуте Майкл).

Фотоальбом події на сторінці Facebook