Урядовий грант для навчання в університетах Республіки Польща

Міністерство національної освіти Республіки Польща надає грант для українських громадян на безкоштовне навчання (без виплати стипендій) до вищих навчальних закладів Республіки Польща на ступінь магістра з 2016/2017 академічного року (з 5 річним терміном навчання). Грант покриває вартість навчання, а усі витрати (проживання, харчування та ін.), пов’язані з перебуванням у Польщі, покриваються за рахунок учасника.

Навчання в Республіці Польща ведеться польською мовою у вищих навчальних закладах, підпорядкованих Міністерству науки і вищої освіти Польщі. Кандидати при відсутності сертифікату володіння польською мовою можуть проходити річний мовно-підготовчий курс.

Заявки для конкурсного відбору приймаються до 26 серпня 2016 року в Міністерстві освіти і науки України в електронному форматі (скановані PDF документи) на електронну адресу МОН ukrainemon@gmail.com зазначивши у темі листа «Конкурс на навчання у Польщі 2016».

Перелік необхідних документів:

Більш детальна інформація та перелік необхідних документів знаходяться на сайті Міністерства освіти і науки України за посиланням http://mon.gov.ua/usi-novivni/povidomlennya/2016/08/04/ukrayinski-gromadyani-mozhut-pretenduvati-na-bezko-2/

За додатковою інформацією звертатись у відділ міжнародних зв’язків ТНТУ, ауд. 44, корпус 2, вул. Руська 56, тел. 252976.