Зустріч професорсько-викладацького складу кафедри менеджменту інноваційної діяльності та підприємництва
зі студентами-магістрами

6 жовтня 2016 року відбулась щорічна зустріч професорсько-викладацького складу кафедри менеджменту інноваційної діяльності та підприємництва з магістрами 2016- 2017 н.р.

Завідувач кафедри, д.е.н., професор Андрушків Богдан Миколайович привітав усіх присутніх та зачитав вітального листа від першого проректора університету Митника Миколи Мирославовича та декана факультету економіки та менеджменту Ціх Галини Володимирівни.

В ході зустрічі було обговорено ряд наукових, навчальних та організаційних питань, розроблено комплекс подальших дій щодо успішної реалізації програми підготовки магістра.

Оскільки, менеджер – це людина, яка не стоїть осторонь подій, а перебуває у їх центрі, та основним покликанням якої є зорганізувати навколо себе інших людей, згуртувати їх навколо вирішення та розв’язання певних ситуацій, шляхом застосування ефективних важелів та інструментарію управління, то в результаті зустрічі менеджерів-науковців та менеджерів майбутніх практиків було прийнято звернення до студентства та професорсько-викладацького колективу університету та усіх небайдужих щодо майбуття нашої держави та процесів, які мали, мають і матимуть місце у її розвитку. Ознайомитися з текстом звернення можна на сайті кафедри менеджменту інноваційної діяльності.