Навчальний тренінг від Стартап центру ТНТУ

12 - 13 жовтня 2016 року у Стартап центрі ТНТУ відбувся навчальний тренінг для викладачів у рамках програми «Корпорація Парус — навчальним закладам України» з програмним продуктом «Парус-Підприємство 7.40» CRM-модуль «Менеджмент і Маркетинг».

Програма заходу включала:

Налаштування «Парус-Менеджмент і Маркетинг», виконання практичних завдань по освоєнню системи із :

  • створення нових записів, контролю та оперативного планування роботи менеджерів;
  • ведення єдиної структурованої бази клієнтів, потенційних клієнтів, партнерів та інших контрагентів;
  • ведення історії взаємин з контрагентами;
  • обліку договірних відносин; обслуговування і підтримки клієнтів тощо.

Загалом участь у тренінгу взяли 15 учасників з вищих та професійно-технічних навчальних закладів Тернополя. Від ТНТУ ім.І.Пулюя — Струтинська І. В. (кафедра «Комп’ютерних наук», виконавчий директор Стартап центру ТНТУ); Дудкін П. Д. Малюта Л. Я., Мельник Л. М. (кафедра «Менеджменту інноваційної діяльності і підприємництва»); Маркович І. Б. (кафедра «Економіки і фінансів»); Сороківська О. А., Мосій О. Б., Кужда Т. І., Оксентюк Р. А. (кафедра «Менеджменту у виробничій сфері»); від Технічного коледжу ТНТУ ім. І. Пулюя — Редьква О.З. (циклова комісія «Економічних дисциплін»); від Тернопільського кооперативного торговельно-економічного коледжу — Андрейків О. М., Мельник О. В.; від ДВНЗ «Тернопільського коледжу харчових технологій і торгівлі» — Обуд О.П., Березівська Н. С. та Шафранська І. Б.

Усі учасники успішно пройшли навчальний тренінг і отримають відповідні сертифікати. Засвоєні знання та навики з використанням запропонованого слухачам програмного продукту можуть стати у нагоді у практичній підготовці студентів різних спеціальностей та фахівців підприємств різних форм власності.