Всеукраїнський проект «День кар’єри/profit day»

Відділ доуніверситетської підготовки, профорієнтації та сприяння працевлаштуванню студентів університету тісно співпрацює з Тернопільським обласним молодіжним центром праці. Його представники є постійними учасниками наших ярмарків вакансій, інших профорієнтаційних заходів. Студенти, випускники університету мають можливість скористатися базою даних вакансій Молодіжного центру праці.

27 жовтня 2016 року о 12.00 в Українському домі «Перемога» відбудеться Всеукраїнський проект «День кар’єри/profit day», який проводить Тернопільський обласний молодіжний центр праці. До участі в ньому запрошують усіх студентів і випускників університету.

«ДЕНЬ КАР’ЄРИ/PROFIT DAY» — для тих, хто шукає можливості працевлаштування чи бажає визначитись із майбутньою роботою. Компанії матимуть нагоду знайти собі фахівців. Навчальні заклади будуть презентувати себе та запрошуватимуть потенційних абітурієнтів на навчання, ознайомлять їх з умовами вступу та спеціальностями, за якими вони готують фахівців, проведуть анкетування. Учасники цього заходу більше дізнаються про професії або спробують працевлаштуватися.

Під час «PROFIT DAY» представники передових компаній влаштують презентації, проведуть семінари, тренінги, майстер-класи, співбесіди та візьмуть резюме від кандидатів на вакантні місця.

Реєстрація відвідувачів на сайті profitday.info

Детальна інформація в Тернопільському обласному молодіжному центрі праці: 098 711 19 21, centrpraci@gmail.com та у спільноті vk.com/event100294754

Відділ доуніверситетської підготовки, профорієнтації та сприяння працевлаштуванню