У ТНТУ провели яскравий, патріотичний флешмоб

Патріотичний танцювальний флешмоб у вишиванках до Дня українського студента провели у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя. Його учасниками стали студенти спеціальностей «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Фінанси, банківська справа та страхування» та викладачі кафедри економіки та фінансів, які перед навчальним корпусом №10 виконали танець під музичну композицію «Перлина Україна» та запустили у небо синьо-жовті кульки.

«Вишиванка для мене — це не тільки символ нашого народу, його історичних традицій, але і ознака свободи України, її духовності, яку визнали на світовому рівні. Я вважаю, що про вишиваний одяг потрібно згадувати не тільки на свята, але по можливості одягати у будь-який день, адже це гарний приклад для молоді та старших людей», — розповідає студентка групи ПЕ-21 Пастух Марія.

«Одна з ідей танцювального флешмобу у вишиванках – показати, що Україна — єдина, а ми, українці, повинні триматися разом, адже флешмоб на свіжому осінньому повітрі — чи не найкращий варіант об’єднання та організації, а теплий чай із печивом і цукерками посилює дружню атмосферу, сприяє формуванню та використанню нових комунікаційних можливостей між викладачами і студентами» — розповідає завідувач кафедри економіки та фінансів професор Олена Панухник. — «Крім того, у такий спосіб ми відзначили Всеукраїнський день студентства».