СВІТЛІЙ ПАМ’ЯТІ БОГДАНА ГАВРИЛИШИНА

24 жовтня 2016 року на 91 році життя відійшов у вічність Богдан Гаврилишин — уродженець Тернопільщини, великий українець, всесвітньовідомий економіст, громадський діяч, меценат, президент Фонду Богдана Гаврилишина, багаторічний директор Міжнародного інституту Менеджменту МІМ-Женева, член Римського клубу, член Національної академії наук України, почесний доктор (Doctor Honoris Causa) Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

Богдан Гаврилишин присвятив своє життя активній праці для поліпшення долі людства, залишивши на Землі добрий слід та послідовників. Його професійна кар’єра від простого лісоруба до радника Президентів є прикладом для всіх українців та української молоді.

Чимало сил Богдан Гаврилишин віддав на розвиток України та зміцнення її міжнародного авторитету, створивши Міжнародний Інститут Менеджменту в Києві, Міжнародний центр перспективних досліджень, був радником кількох Президентів України, прем'єр-міністрів та голів Верховної Ради.

Сьогодні смерть Богдана Гаврилишина — це непоправна втрата для світової спільноти та всієї України.

Сумуємо та висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким покійного. Світла та вічна пам’ять Богдану Гаврилишину.

Від науково-педагогічної громади та студентства Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя,
ректор Петро Ясній