В Тернопільській політехніці пройшло нагородження юних фотоаматорів

21 жовтня 2016 року в читальному залі науково-технічної бібліотеки Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя відбулося нагородження переможців міських конкурсів юних фотоаматорів «Провесінь – 2016» та «Ти це зумієш!» серед учнівської та студентської молоді.

Всього на конкурси було представлено 262 роботи у номінаціях «Пейзаж», «Дитячі справи», «Портрет», «Моє місто Тернопіль», «Героїчна Україна», «Натюрморт».

Цьогоріч учасниками конкурсу стали фотостудії Тернополя «Ікс-позиція» ТСЮТ, «Галицький коледж», гурток «Фотоаматори» ТОКЦНТТШУМ, а також з інших областей — м. Болехів (Івано-Франківська область), м. Чернівці, фотоаматори Старожинецького району та з міста Путила (Чернівецька область).

За зайняті перші місця переможці отримали грамоти управління освіти і науки Тернопільської міської ради, а за другі та треті місця — грамоти КЗ ТМР «СЮТ».

Нагороджували юних фотоаматорів заступник міського голови з гуманітарних питань Леонід Бицюра та заступник директора КЗ ТМР «СЮТ» Роман Гребінь.

Начальник відділу доуніверситетської підготовки, профорієнтації та сприяння працевлаштування ТНТУ ім.І.Пулюя Ігор Равлів відзначив 10 кращих фоторобіт на думку викладачів та студентів, і звернувся до старших учасників конкурсу з запрошенням вступати на навчання до Тернопільської політехніки. Солодощами пригостила учасників урочистої церемонії Студентська профспілка університету.