Даруймо щастя дітям

Найкраще, що ми можемо зробити для дітей, — це зробити їх щасливими. Перебуваючи з дітьми, можна зрозуміти, що вони потребують найпростішого: уваги, щирого спілкування і тепла. Керуючись саме такими принципами студенти групи БП -11 факультету економіки та менеджменту разом із завідувачем кафедри української та іноземної мов Вікторією Кухарською вкотре відвідали дитячий будинок у Новому Селі.

«День 26 жовтня, коли ми поїхали у школу-інтернат у Новому Селі, був у нашому житті особливим, діти раділи від усього: солодощів, цікавих ігор, танців, віршів, подарунків і простого спілкування. Не менш задоволеними були і ми, адже що може бути краще, аніж дарувати щастя і бачити його на обличчях інших», — діляться враженнями студенти.

«Ми зрозуміли одну річ: потрібно пам'ятати, що діти завжди чекають на нас і не варто шукати якогось визначного дня чи свята, щоб завітати до них, а створюймо це свято самі і якомога частіше», — наголошують молоді люди і закликають інших подарувати часточку свого тепла сиротам.