У ТНТУ провели тренінг для молоді «Як знайти свою половинку»

10 листопада 2016 року в бібліотеці університету лектори Соціальної ініціативи «Хтось не зробить» подружжя зі Львова Оксана Бенберя та Василь Деркач провели тренінг для молоді «Як знайти свою половинку», а також дискусію на тему: «Секс: до чи після».

Разом із лекторами Василем та Оксаною до Технічного університету м. Тернополя завітали: Марта Зозуля — журналіст, редактор журналу «Дивен світ» Патріаршої Комісії у справах молоді УГКЦ, отець Петро Верхоляк — координатор Центру академічного душпастирства при Патріаршій Комісії у справах молоді УГКЦ та Дана Кушплер — керівник Соціальної ініціативи «Хтось не зробить».

«Мета проекту — допомогти молодим людям в отриманні знань та навичок пошуку партнера для серйозних стосунків, тому сьогодні ми підготували непересічну розмову із подружжям, яке вибудувало себе та свій шлюб, перш за все, на довірі та відповідальності, вмінні чесно говорити про свої почуття» — зазначила Марта Зозуля.

Молода пара Василь та Оксана розповіли, про те як познайомились, як і скільки часу розвивались їхні стосунки та чому вони вирішили одружитись, а ще вони поділились секретами щасливого шлюбу і дошлюбних відносин без сексу.

Подружжя радить вступати у шлюб зрілими особистостями. «Ідеальний партнер — це той, хто доповнює Вас, а тому завжди зрозуміє, захистить, підтримає, допоможе і словом і ділом», — вважає Василь. Його погляди поділяє Оксана і додає: «У Ваших стосунках обов'язково має бути прощення, адже відносини будують двоє».

Захід відбувся за підтримки молодіжного порталу «ДивенСвіт», Патріаршої Комісії у справах молоді УГКЦ, Комісії у справах молоді Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ, відділу у справах молоді та зв'язків з громадськістю Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та духовного капелана університету отця Ярослава Шевчука.