Першокурсники представили свої таланти

Щороку в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя відбувається конкурсна програма «Представлення першокурсників», яка допомагає студентам, що розпочали навчання, якнайшвидше і якнайкраще подружитися, згуртуватися та проявити свої творчі здібності.

Цьогоріч студенти уже вп'яте демонстрували свої таланти. Пройшло представлення першокурсників 7 листопада 2016 року в освітньо-мистецькому центрі «Політехнік». Активну участь у заході взяли усі факультети університету.

Виступи студентів-першокурсників оцінювало об’єктивне і компетентне журі: Степан Дячук, проректор з науково-педагогічної роботи (голова журі); Вікторія Пиріг, керівник танцювальної студії університету «StuDDanse», спеціаліст відділу у справах молоді та зв'язків з громадськістю; Ніна Колодій, керівник танцювального клубу «Школа вуличного танцю "NINO"»; Тарас Ковальчук, директор Комунального підприємства «Туристично-інформаційний центр міста Тернополя», власник приватного клубу «Лисий»; Віталій Тимчук, ідейний наставник та вокаліст гурту «Mr. Freeman»; Соломія Матуняк, студентка четвертого курсу факультету інженерії машин, споруд та технологій, організатор конкурсної програми «Представлення першокурсників 2015».

На концерті були представлені яскраві вокальні, інструментальні композиції, творчі відеопрезентації першокурсників. За звання кращого факультету студенти змагались у 4 номінаціях: танцювальний флешмоб, конкурс читців, пісенний конкурс та КВК.

Переможці визначені у кожній з номінацій.

Флешмоб:

  • 1 місце — команда ФЕМ (30 балів)
  • 2 місце — команда ФПТ (29 балів)

Конкурс читців:

  • 1 місце — ФПТ (34 бали)
  • 2 місце — ФІС (28 балів)

Пісенний конкурс:

  • 1 місце — ФІС (29 балів)
  • 2 місце — ФРІ (25 балів)

КВК:

  • 1 місце — команда «2.10 і нижче» ФМТ (34 бали)
  • 2 місце — команда «Матриця» ФІС (24 бали)

Вітаємо першокурсників з хорошим «стартом» та бажаємо їм натхнення, успіхів у навчанні й нових творчих звершень!

Чудовий настрій присутнім в завершення свята подарували учасники гурту «Амігурумі».