День факультету комп'ютерно-інформаційних систем і програмної інженерії відзначили концертно-розважальною програмою
в ОМЦ «Політехнік»

10 листопада 2016 року в освітньо-мистецькому центрі «Політехнік» відбулося святкове дійство — День факультету комп'ютерно-інформаційних систем та програмної інженерії.

У святковому заході взяли участь студенти, викладачі, вище керівництво ФІСу. На усіх, хто завітав на свято чекали цікаві конкурси, вікторини, цінні призи та концертно-розважальна програма від студентської молоді.

Цього вечора було відзначено найактивніших студентів факультету, а також вручено грамоти тренеру та учасникам третього етапу Всеукраїнської олімпіади з програмування (старшому викладачу кафедри комп'ютерних систем та мереж Петрик Оксані Юліанівні, студентам кафедри програмної інженерії Володимиру Зайцю, Віктору Кіферу, Ігорю Бармаку).

Пісенні дарунки підготували студенти факультету Дмитро Павлюк, Олексій Мулик, Оксана Приведа, Богдан Борівець, Роман Ларіоник. Яскравим і видовищним став виступ першокурсників, вони влаштували танцювальний флешмоб.

Організатори щиро вдячні відділу у справах молоді та зв'язків з громадськістю за підтримку та сприяння у проведенні заходу та гостям свята — команді КВК "ХХХL" факультету інженерії машин, споруд та технологій за гумор і веселі жарти.