Кінозапрошення

Студентів і викладачів ТНТУ запрошують переглянути національну прем’єру фільму «Воїни Духу»

Автори національного фільму «Воїни Духу» Тетяна Кулаковська та Анна Мартиненко запрошують студентів і викладачів вишу на всеукраїнську подію — національну прем’єру їх документальної стрічки, яка виходить у широкий прокат у кінотеатрах України та приурочена річниці оборони Донецького аеропорту та Дню Соборності України.

З цієї нагоди по всій Україні стартують покази, тематичні патріотичні заходи та зустрічі пам’яті. В місті Тернополі з 19 січня 2017 року відбудеться прем'єра фільму і покази в кінотеатрі Палац Кіно за адресою: вул. І.Франка, 8.

Стрічка «Воїни Духу» — це фільм про честь, вірність та братерство, а також приклад для громадян, як залишатись людяними і незламними у найважчих доленосних ситуаціях.

Відзначимо, що прем’єра цього фільму — це актуальна культурно-просвітницька всеукраїнська акція та загальнодержавна патріотично-виховна подія для молодого покоління. Основна її ідея — залучити до культурно-патріотичних заходів на основі перегляду в кінотеатрах в прокаті фільму «Воїни Духу» школярів, учнів професійних училищ та ліцеїв, студентів вишів, військових та усіх громадян. А основна мета — щоб громадяни міст, містечок та сіл знали в обличчя своїх захисників, які проводитимуть зустрічі з глядачами фільму та берегли пам’ять про героїв, які не вмирають.

Це загальнодержавна патріотично-виховна подія для молодого покоління і актуальна культурно-просвітницька акція України. Стрічка «ВОЇНИ ДУХУ» про ЧЕСТЬ, ВІРНІСТЬ, БРАТЕРСТВО. Приклад для громадян, як залишатися людяними і незламними у найважчих доленосних ситуаціях.