До відома студентства!

Молодіжний євроатлантичний безпековий форум 2017

Посольство Литви в Україні, яке наразі виконує функції контактного Посольства НАТО в Україні, та Прикарпатський Національний Університет імені Василя Стефаника запрошують студентів з Івано-Франківської, Тернопільської, Чернівецької та Закарпатської областей взяти участь у Молодіжному євроатлантичному безпековому форумі, який відбудеться 26-28 квітня 2017 року в Івано-Франківську.

Форум буде присвячений питанням євроатлантичної безпеки і включатиме багато заходів.

День перший: студенти братимуть участь в інтерактивних дискусіях щодо зміни середовища глобальної безпеки, нових викликів у сучасному світі, теперішньої ролі НАТО, безпекової політики України та відносин НАТО – Україна.

День другий: студенти стануть діячами реальної політики у симуляції зустрічей в Північноатлантичній раді та Комісії НАТО – Україна, де вони ознайомляться з процесом прийняття рішень у НАТО.

Участь у форумі безкоштовна. Організатори Форуму сплачують витрати на харчування для всіх студентів, а також проїзд та проживання.

Мови Форуму: англійська, російська, українська.

Заявки на участь у Форумі приймаються до 5 квітня 2017 року включно.

Вимоги до студентів - учасників Форуму:

  • добре знання англійської мови;
  • зацікавленість питаннями міжнародних відносин, політики безпеки;
  • місце навчання студентів: Івано-Франківська, Тернопільська, Чернівецька або Закарпатська області.

Партнери Форуму: Представництво НАТО в Україні, Міністерство освіти і науки України, Міністерство молоді і спорту України.

Детальна інформація та анкета учасника знаходяться на сайті Посольства Литовської Республіки в Україні: http://ua.mfa.lt