Представники ТНТУ ім. І. Пулюя беруть участь у заходах в рамках реалізації Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України

З метою покращення якості вищої освіти в Україні Британська Рада у партнерстві з Інститутом вищої освіти Національної Академії педагогічних наук України та Фундацією лідерства у вищій освіті (Велика Британія), а також за підтримки Міністерства освіти і науки України проводить Програму розвитку лідерського потенціалу університетів України.

Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя у 2017 році став одним із 14 університетів України, чий проект переміг у даній програмі.

13 - 14 квітня 2017 року у м. Київ відбувся тренінг, на якому компонент «Майбутні лідери» від нашого університету представили учасники проекту — завідувач кафедри економіки та фінансів, професор Панухник Олена Віталіївна та начальник відділу міжнародних проектів Дудар Олена Вікторівна.

Різноаспектні види навчання, підготовлені та проведені британськими й українськими модераторами, надали багато можливостей новим лідерам щодо отримання інноваційних знань і навичок з метою максимального розкриття свого лідерського потенціалу, можливостей стати «агентами змін» у власних університетах та академічній спільноті загалом.