Змагання з армспорту

У квітні студенти ТНТУ активно демонстрували свою силу у змаганнях з армспорту.

Так, 4 квітня у гімнастичному залі спортивного комплексу «Політехнік» відбулися змагання з армспорту в залік Спартакіади серед факультетів ТНТУ ім. І. Пулюя. Змагалися армреслери у чотирьох вагових категоріях на праву та ліву руки.

За результатами цих змагань I місце (124 очки) зайняла перша команда факультету інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ), II місце (120 очок) – у команди факультету комп'ютерно-інформаційних систем і програмної інженерії (ФІС), III місце (60 очок) – друга команда факультету інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ), IV місце (48 очок) – команда факультету прикладних інформаційних технологій та електроінженерії (ФПТ), V місце (36 очок) – перша команда факультету економіки та менеджменту (ФЕМ), VI місце (7 очок) – друга команда факультету економіки та менеджменту (ФЕМ).

Наступна важлива зустріч для рукоборців відбулася 13 квітня на базі СК «Політехнік», де проходили змагання серед вищих навчальних закладів ІІІ–VІ рівнів акредитації в залік VIIІ літньої Універсіади Тернопільського обласного управління з фізичного виховання та спорту, управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації. У змаганнях взяли участь 5 збірних команд вищих навчальних закладів м. Тернополя та області.

Збірна команда нашого університету зайняла почесне II місце. У складі команди ТНТУ змагалися студенти-спортсмени: Лівень Володимир, Хомяк Олег, Дзюбак Роман, Свідзінський Сергій, Орищук Роман, Соломонюк Володимир, Старик Назар, Оконський Михайло, Ласько Віктор, Павлюк Олександр, Дмитрик Олександр, Фокша Віктор, Дьюба Андрій. Тренер команди – старший викладач кафедри фізичного виховання і спорту Казмірчук І. В.

Вітаємо срібних призерів змагань!

Кафедра фiзичного виховання i спорту