Кафедра економіки та фінансів розширює спектр форм міжнародної співпраці викладачів і студентів

Упродовж 21 - 28 квітня 2017 року в рамках реалізації завершального етапу трьохмісячного міжнародного науково-педагогічного стажування у Вищій школі професійної освіти в Нисі (Республіка Польща), завідувач кафедри економіки та фінансів д.е.н., професор Панухник О.В. та викладачі кафедри: к.е.н., доцент Маркович І.Б.; к.е.н., ст. викладач Бажанова Н.В.; к.е.н., асистент Малинич Г.М. взяли участь у International Conference «Business Risk in Changing Dynamics of Global Village».

Відповідно до попередніх домовленостей для участі у міжнародній науково-практичній конференції були також запрошені студенти кафедри економіки та фінансів: Баран Д.Б., Жибак О.Р. (група ПФ-21), Пастух М.І. (група ПЕ-21), Дзендзель С.Ю. (група ПФ-41).

Дана конференція зібрала широке коло науковців та студентів з багатьох країн, зокрема з Індії, Німеччини, Боснії та Герцеговини, Румунії та ін.

У ході роботи конференції професор Панухник О.В. виступила з доповіддю «The chances of joining micro regions of Ukraine the global village: conditionsand risks of progress».

Викладачі стали організаторами і тьюторами, а студенти безпосередніми виконавцями завдань GROUP WORK та учасниками STUDENT`S WORKSHOP PRESENTATIONS.

Високий організаційний рівень, налаштованість на контактність в обміні досвідом, поширенні власних ідей та думок створили позитивну атмосферу зустрічі, дозволили обмінятися досвідом усім бажаючим.

За результатами проведених заходів учасники отримали сертифікати.