Представники університету взяли участь у тренінгу
«Центр розвитку команд» в рамках Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України

З метою сприяння реформуванню сектора вищої освіти в Україні Британська Рада у партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України та Фундацією лідерства у вищій освіті (Велика Британія) реалізовує другий цикл Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України, учасником якої у 2017 році став Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя.

У рамках цієї Програми 24 - 26 квітня 2017 року у м. Київ відбувся тренінг «Центр розвитку команд», у якому взяли участь декан факультету по роботі з іноземними студентами Ковалюк Б.П., начальник відділу міжнародних проектів Дудар О.В., доцент кафедри української та іноземних мов Баб’як Ж.В., провідний спеціаліст відділу міжнародних проектів Щур Н.М., студент групи ПФ-21 Величко М. Фасилітатором університетської команди виступила завідувач відділу політики і врядування у вищій освіті Інституту вищої освіти НАПН України, доктор педагогічних наук, старший науковий співробітник Слюсаренко О. М.

Впродовж трьох днів представники ТНТУ пройшли тренування за спеціально розробленою програмою Фундації лідерства у вищій освіті (Велика Британія), метою якої є розвиток знань і вмінь з менеджменту освітніх проектів, а також навиків працювати в команді задля досягнення спільних цілей.